i don't believe in fairytales

jag orkar inte.
jag lägger min blogg på hyllan ett tag.
förlåt.
men jag orkar inte.

hilf mir fliegen

"Ta mig tillbaka, ta mig hem
Jag klarar mig inte ensam här ute

Kom och hjälp mig flyga
Låna mig dina vingar
Jag byter dem mot världen
Mot allt som håller mig kvar
Jag byter dem inatt
Mot allt vad jag har

Jag hittar inte längre mig själv här
Känner inte längre igen mig själv
Kom och ta mig härifrån
Jag ger vad som helst
Jag längtar härifrån
Vill tillbaka
Kommer bara längre bort
För varje ögonblick

Kom och hjälp mig flyga
Låna mig dina vingar
Jag byter dem mot världen
Mot allt som håller mig kvar
Jag byter dem inatt
Mot allt vad jag har"


Tokio Hotel - Hilf mir fliegen.


i will pray for a miracle

värsta natten i hela mitt liv ..

my mind is in disturbia

Sådär. Nu är sommarlovet över for real så att säga. Första dagen i skolan idag, och allt känns förvånansvärt bra faktiskt. Jag var jättenervös imorse innan mamma skjutsade mig till skolan, men så fort uppropet var över släppte det. Alla ettor samlades i aulan där vi fick lite information och blev uppropade till våra respektive klasser. SPMP1 för min del. Sedan gick vi till klassrummet där lappar och buss/tågkort delades ut. Alla presenterade sig och sedan blev vi indelade i grupper, med ca fem personer per grupp. Jag hamnade i en jättebra grupp där alla var pratsamma och jättesnälla. Vi åt tillsammans i grupperna, och sedan skulle vi intervjuas en och en av en lärare. Under tiden väntade de övriga utanför. Jag lärde känna ca fem stycken som jag var med under tiden och sådär. Det gick förvånansvärt lätt att börja prata med folk och sådant, och det var ingenting att vara nervös över. Dock är vi väldigt många i klassen, 32 personer sammanlagt tror jag, så det kommer nog ta ett tag innan man lärt sig namnet på alla och sånt där. Men det ska nog ordna sig. Jag stannade och pratade lite med dom jag lärt känna efter att vi hade slutat, och sedan tog jag tåget hem. Imorgon ska vi välja språk och vara med tvåorna, som jag fattade det. Blir nog tyska för min del. Så sjukt skönt att slippa franskan.

Höstterminen 2008 igång då.


if i could turn back the time

Usch, vad jag har ångest. Imorgon är det dags.
Imorgon börjar jag gymnasiet för första gången i mitt liv.
Den här sommaren har gått hur fort som helst,
och det känns konstigt att det redan är skola igen.
Just nu är jag bara sjukt nervös. Allting är så nytt.
Undrar hur min klass kommer vara?
Undrar hur skolan är?
Undrar hur lektionerna kommer gå till?
Det finns så mycket frågor. Frågor som förmodligen
kommer vara besvarade vid den här tiden imorgon.
Jag får vänta och se, och hålla tummarna för att
allting blir så bra som jag vill att det ska bli.
Idag ska jag åka in till stan och shoppa
upp mina pengar. Tröstshopping funkar alltid.

ta mig tillbaka

Nej, nu tänker jag inte skjuta detta framför mig längre. Som ni antagligen förstår är jag hemma från Stockholm. Jag åkte därifrån i lördags och det var hemskt. Veckan jag var där var den bästa på hela sommaren, och det känns som att lämna sitt hem eller liknande bakom sig, när man åker därifrån. Usch. Jag och My hade det lika bra som vi brukar ha, och vi spenderade de flesta dagarna på stan. Vi träffade massa folk, och jag fick äntligen träffa Michelle och Zara. (<3) Och Aleks och alla andra såklart. Jag tänkte, även fast ni kanske inte bryr er, berätta vad vi gjorde varje dag. Så, enjoy.

Måndagen
: Jag kom dit. Vi gick förbi plattan och träffade lite folk innan vi gick hem till My. På kvällen tittade vi på film och sådär.
Tisdagen: Träffade Michelle och Aleks. Trevligt värre. Vi var på Ung08 med Talle och andra, och lite sånt där.
Onsdagen: Var på Ung08 idag igen och träffade ännu mer folk. Talle och alla, Ida och Jonas och fler. Jag var med Michelle i stort sett hela dagen. Vi diggade till Nordman och var allmänt coola, ehe.
Torsdagen: Var lite på plattan och ung08 och träffade folk. Gick hem ganska tidigt. På kvällen skulle vi tillbaka till ung08 och kolla på SMK med Ida och Jonas, men pga vissa saker stannade vi hemma istället. Hyrde "Säg att du älskar mig" och pratade i telefon hela kvällen istället.
Fredagen: Var på plattan och träffade folk igen. Träffade även Zara och Emelie. På kvällen åkte vi med My's pappa till någon resturang utan för stan, där vi åt och tittade på ett band som spelade.
Lördagen: Jag skulle åka hem, men först följde jag med My och hennes pappa när dom shoppade grejer till My's klassresa. Sedan åkte vi till T-centralen och åt på donken, innan jag var tvungen att säga hejdå och åka. Michelle kom även dit och sa hejdå.

Sådär ja. Där har ni vad vi gjorde i stora drag. Självklart orkar jag inte berätta alla detaljer och liknande, det finns för mycket att berätta. Jag och My är bäst tillsammans, så är det. Lägger in lite bilder och videor när jag lagt in dom på datorn. Så länge får ni nöja er med dom här snuttarna.

Ni vill vara oss.




OBS.

Åker hem imorgon (DÖDA MIG!) , då blir det uppdatering mycket oftare.

tillbaks på ruta ett

Den största frågan är hur jag kunde låta dig sänka mig?
Jag kommer aldrig sjunka så lågt som du just gjort.
Vi ligger inte på samma nivå du och jag,
och just nu kunde jag inte brytt mig mindre.


Förlåt för kass uppdatering på senaste, men jag har,
av vissa anledningar, skrivit mer i min privata blogg.
Imorgon åker jag till stockholm och har det bra, och lär då vara ganska oaktiv.
Kommer hem tidigast i slutet av veckan/början av nästa vecka.


like heroin

Klockan är fyra och jag borde ligga i min säng. Men jag kan inte sova. Fast, vad vet jag om det egentligen? Om jag ska vara ärlig har jag inte provat, och det av en enda anledning. Jag vet vad som kommer hända då jag lägger mig i sängen. Tystnaden kommer gripa tag i mig, och jag kommer dras dit igen. Jag vill inte. Egentligen tänkte jag skriva ett långt inlägg nu. Ett onödigt inlägg, enbart för att rensa mitt huvud från några av de tusentals tankar som cirkulerar där. Men vet ni vad? Jag orkar inte.

in my heart there will allways be a place for you for all my life

fortsätter du för två, när jag inte orkar mer?



feeling so alone
just want to know
why every day is just so hard on me

living a lie
torn apart all inside
i can not, find out what I need

stuck in a dark dark place
can't last another day
i hope this is just another dream

i'm broken, broken again

don't look back

Idag är det söndag och jag vaknade av att jag det lät som att hela mitt rum föll i bitar. Egentligen var det bara regnet, det regnade verkligen sjukt mycket, som slog emot mitt fönsterbräde eftersom jag dumt nog hade öppet fönster. På något sätt var det skönt med lite regn. Jag menar, då får man ingen ångest över att man sitter inne vid datorn. I vilket fall som helst. Snart är det skola, och min skolångest börjar sakta komma krypande tillbaka. Jag hoppades på att slippa den nu, i och med gymnasiet och allting. Men tyvärr inte. Får väl se hur det blir när skolan väl drar igång, men just nu mår jag inte alltför bra över att det är så kort tid kvar på sommarlovet. Iallafall, snart ska jag göra mig i ordning och åka hem till mamma i Floda, för att mata Pricken. Därefter ska jag åka till pappas gamla lägenhet i Floda, och ta ner alla mina plancher på väggarna, för att sedan åka hem till pappa i Lerum igen och göra mig i ordning innan vi åker på bio. Vi ska se Narnia 2. Jag älskar verkligen Narnia, så det ska bli kul.

Som en parentes här på slutet kan jag ju ta och berätta för er som inte vet, att min pappa och Lisa har flyttat ihop, och har därför köpt ett helt nybyggt hus här i Lerum, som jag sitter i för tillfället. Mitt rum är jättemysigt, och huset är fint.


tårar som bränner likt glöd mot min kind


RSS 2.0